Lounge: TWISTED

Sound / Space / Sight

Lounge: TWISTED

Sound / Space / Sight

Atelier Hotel Pro Forma præsenterer med glæde årets første Lounge. Twisted er skabt af vores nye internationale team af kreative praktikanter, som er ivrige efter at involvere dig i en sensorisk forvridning af rum og betydninger.


TWISTED er en undersøgelse af forholdet mellem lyd og rum, og hvordan deres dissonans påvirker den måde, vi oplever virkeligheden og opfatter os selv. Det er en løbende og ufuldstændig forvridning af et rum, der ikke kan finde en ensidig forståelse uden at understrege dens materielle grænser og provokere vores utilsigtede fornemmelser af den begrænsede scene.


Rummet bliver en adaptiv rejse i det ukendte, hvor naturlige opfattelser bliver vildledende, mikrofoner fungerer som ører, højttalere som stemmer og materialer sætter fokus på vores bevægelse i den menneskeskabte verden.

 

Stoler du på lyden? Be or become twisted.
 

HVORNÅR
Fredag 3. marts 2017 | 17:00-21:00

 

HVOR
Atelier Hotel Pro Forma, Strandlodsvej 6B, 3. sal, København S

 

LOUNGE BAR
(Kontant / MobilePay)


FREE ADMISSION
Kom og gå som du vil
 

 

Læs mere om vores Lounges her eller tilmeld dig eventet på facebook.

 

Kontakt: Lisbeth Jacobi, lisbeth@hotelproforma.dk // +45 32 54 02 17

 

Det arbejde vi præsenterer på Lounge er produceret af det kunstneriske team af praktikanter fra Danmark, Italien, Litauen og Polen, der er en central del af Atelier Hotel Pro Forma i hele foråret 2017. Alle kunstnere og praktikanter udvælges af den kunstneriske leder Kirsten Dehlholm.

Del denne side