SWARM

2013
05. apr 2013
Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S

SWARM

5 april 2013, kl. 17:00
Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S

 

Atelier Hotel Pro Forma præsentererer SWARM


Det sværmer i Atelieret. Frygten for insekter har altid været et tema i gyserfilm, men vores opfattelser af dem har ændret sig i de senere år. Teorier om sværme og kollektiv adfærd hos insekter bruges i højere grad i dag til at forklare forskellige kollektive og sociale adfærdsformer hos mennesker. Og måske har mennesker flere sociale og psykiske mønstre til fælles med insekter, end vi egentlig tror?


SWARM er en interaktiv installation, der handler om kollektiv bevidshed og insekters adfærd. Publikum er en vigtig medspiller, når vi denne aften forsøger at nå højere forbindelser til den kollektive krop og bevidsthed. I Atelierets ånd byder udstillingen på en kombination af kollektiv performance, billedkunst, video, 3D-grafik og  foredrag af Paul Wiersbinski.


SWARM er en tema udstilling, der bygger på artist-in-residence Paul Wiersbinskis research ifm. hans projekt Schwawarma, som han under sit ophold har udviklet med samarbejspartner Hanna Hildebrand. 


Om:

Paul Wiersbinski.  Tysk installations- og videokunster med et bagkatalog af 33 udstillinger og 30 performances på kunstinstitutioner i hele Europa. Han er afgangselev i 2010 fra filmlinjen på Academy of Fine Arts - Frankfurt am Main, og han blev udnævt Mesterelev 2011 af professor Mark Leckey og Douglas Gordon

First Fridays- udstillingen hos Atlelier Hotel Pro Forma viser kunstværker i proces. Det er en unik mulighed for at opleve kunstneriske arbejdesprocesser fra idé til udstilling. 

Atelier Hotel Pro Forma er et fysisk rum og en platform for unge lovende kunstnere og studerende fra hele verden.Her udvikler og viser de deres værker, der bliver skabt på tværs af kunstformer som visuel kunst, arkitektur, lyd, lys, tekst/dramaturgi, scenekunst samt art management.

Det blev startet i 2011 af Hotel Pro Forma.

Projektet er støttet af Amagerøst Loakaludvalg

Hvor:

Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B, 2300 København S
Open 17 -21 
Se på kort

2013
05. apr 2013
Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S
Del denne side