Lounge: UNDER SPECIFIED CONDITIONS

Oplev værker af Giacomo Raffaelli (IT) på forårets sidste Lounge

2015
08. maj 2015
, kl. 17
Hotel Pro Forma

Lounge: UNDER SPECIFIED CONDITIONS

Oplev værker af Giacomo Raffaelli (IT) på forårets sidste Lounge

“Enheden af masse er et kilogram; Det er lig med massen af den internationale prototype af et kilogram.”

 

- Så hvor tungt er et kilogram i virkeligheden?

 

Atelier Hotel Pro Formas aktuelle artist in residence Giacomo Raffaelli arbejder kunstnerisk med naturvidenskabelig forskning. Gennem brug af fotografi, video og tekst undersøger han ideen om absolutte måleenheder såvel som æstetikken forbundet med de redskaber videnskaben benytter - som f.eks. en 3D printer.

 

Giacomo har igennem et år samarbejdet med et hold forskere ved NLP – National Physical Laboratory (UK), som i øjeblikket arbejder på at redefinere den internationale prototype af kilogrammet som enhed. Projektet Under Specified Conditions, som har taget form i løbet af hans residency, ligger i forlængelse af dette.

 

Under opholdet hos Atelier Hotel Pro Forma har han bl.a. haft adgang til DFM – Danmarks National Metrologiinstituts laboratorium, hvor den danske kopi af kilogrammet er opbevaret. Ved at kombinere videooptagelser, 3D modellering og research har han skabt nye visuelle og tekstbaserede værker.


Til Loungen kan du opleve de nye værker, herunder videoinstallationer, en publikation, samt overvære et foredrag med kunstneren selv med mulighed for at stille spørgsmål bagefter.

 

Tid: Fredag d. 8. maj kl. 17-20

Foredrag med efterfølgende Q & A starter kl. 18 (varighed 30 min)
Sted: Hotel Pro Forma, Strandlodsvej 6B, 3. sal, 2300 Kbh. S

Gratis entré

 


For mere info om Hotel Pro Forma Lounge, klik her
Kontakt: Johanna Maj Thorning, mail: jt@hotelproforma.dk // tlf. 32 64 01 32 

 

Lounge er produceret af Atelier Hotel Pro Forma, som består af internationale artists-in-residence og kunsteriske praktikanter. De er alle udvalgt af kunsterisk leder Kirsten Dehlholm.

 


 

2015
08. maj 2015
, kl. 17
Hotel Pro Forma
Del denne side