Lounge: Behind-the-Scenes of Neoarctic # 1

2016
08. apr 2016

Lounge: Behind-the-Scenes of Neoarctic # 1

Få et eksklusivt kig ind i processerne bag udviklingen af Hotel Pro Formas kommende produktion NeoArctic: en manende og foruroligende musikforestilling om det Antropocæne – en ny geologisk tidsalder, defineret af menneskets fatale påvirkning af jordens økosystemer.


Som en del af udstillingen holder den prisbelønnede journalist Jørgen Steen Nielsen et oplæg om det Antropocæne med det formål at inspirere og motivere os til at ændre vores adfærd og kæmpe for en bæredygtig klode.


Ud over denne unikke mulighed for at få en større forståelse af den Antropocæne tidsalder, byder Behind-the-Scenes of NeoArctic # 1 på videoer, soundscapes, rekvisitter, tekster og andre former for materialer, strukturer og visuelle koncepter, som lige nu er under udvikling i forbindelse med NeoArctics tilblivelse.
 

Tid
Fredag d. 8. april 17-21,

Sted
Strandlodsvej 6B, 3. sal, København S

 

Gratis entré

 

Læs mere om Hotel Pro Forma Lounge her eller på Facebook


Kontakt: Johanna Maj Thorning, mail: jt@hotelproforma.dk // tlf. +45 32 64 01 32

 

 

Hotel Pro Forma Lounge er produceret af Atelier Hotel Pro Forma, som er internationale artists-in-residence og kunstneriske praktikanter, som alle er udvalgt af kunstnerisk leder Kirsten Dehlholm og arbejder på Hotel Pro Formas egenproduktioner.

2016
08. apr 2016
Del denne side