Kommunikations-konsulent søges

2013
26. nov - 20. dec 2013
Kommunikations-konsulent søges

Kommunikations-konsulent søges

Hotel Pro Forma skaber installationer og forestillinger forankret i billedkunst, musik og arkitektur. Vi ønsker at styrke kommunikationen af vores mange aktiviteter. Den nye kommunikationskonsulent får til opgave at knytte stærkere bånd til miljøet omkring organisationen og etablere en ny medlemsklub. Vores virke skal gøres mere synligt, og vores kommunikation skal være mere åben og inviterende.

 

Du skal være i stand til at skære det unødvendige væk og kommunikere præcist. Du skal forstå, at din kommunikation er en del af det kunstneriske arbejde, og du brænder for kunst. Samtidig skal du kunne tænke kommercielt og have erfaring med at tiltrække et publikum og opbygge loyalitet.


Du skal kunne øge vores synlighed, kundeloyalitet og branding-værdi. Har du idéer og drivkraft, er det kun fantasien, der sætter grænser for dit arbejde med kommunikation i denne stilling.


Vi regner med, at du har lignende erfaringer og en relevant uddannelse inden for markedsføring eller kommunikation af kunst og/eller andre relevante fagområder, og at du har vist målbare og konkrete resultater i tidligere stillinger.

Hotel Pro Forma har et solidt kernepublikum i Danmark, som vi har opbygget via vores forestillinger og Atelier-residency og praktikprogrammer. Vi opfører desuden hvert år en række forestillinger i udlandet. I de kommende år vil vi fortsætte med at udvikle vores samarbejder og turnéaktiviteter nationalt og internationalt. Det er derfor en forudsætning, at du taler og skriver godt og fejlfrit både på dansk og engelsk.

Vores nye kommunikationskonsulent vil være ansat på halv tid i et år med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer. 

Hun/han refererer til kunstnerisk leder Kirsten Dehlholm og manager Bradley Allen.

 

Ansøgninger samt CV sendes via denne online formular.
Ansøgningsfrist er kl. 12 fredag d. 20 december 2013.

Samtaler afholdes i uge 4 med tiltrædelse snarest muligt derefter.

 

Om Hotel Pro Forma
Hotel Pro Forma er et internationalt laboratorium for performance og installation. Den kunstneriske proces er undersøgende og tværgående. Forestillingerne er forankret i musik, billedkunst og arkitektur og følger ikke den traditionelle teatertradition. Siden 1985 har Hotel Pro Forma produceret mere end 50 værker som er blevet vist i over 30 lande rækkende fra udstillinger til performances. Den kunstneriske leder er Kirsten Dehlholm.

 
 

2013
26. nov - 20. dec 2013
Kommunikations-konsulent søges
Del denne side