FLATLAND moments

- en mulig firedimensionel performance installation af Jon R. Skulberg

2013
03. maj 2013
Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S

FLATLAND moments

- en mulig firedimensionel performance installation af Jon R. Skulberg

3 maj 2013, kl. 17:00

Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S

Atelier Hotel Pro Forma præsentererer FLATLAND moments

-en mulig firedimensionel performance installation af Jon R. Skulberg

Gratis adgang
 

Vi lever i en tredimensionel verden. Til trods for det bruger vi meget tid i en todimensional verden foran vores computere, eller når vi forsøger at finde vej gennem byen via GPS. Vi har muligheden for at forstå disse dimensioner og navigere imellem dem. Men hvordan påvirker det nærværet til os selv og hinanden i hverdagen?

Norske Jon R. Skulberg (1985- ) reflekterer i performancen FLATLAND moments over menneskets forhold til dimensioner. Med en stram scenografi, en præcis koreografi og i et avanceret lyddesignet univers inviterer han og hans kunstneriske hold publikum med på rumlig opdagelsesrejse. Forestillingen undersøger rum gennem bevægelse, dans og lyd, og ved at bruge det flade gulv (2D) og den rummelige krop (3D). Ligesom når vi til hverdag navigerer mellem computer og krop.

D. 3 maj 2013 vises uddrag fra FLATLAND, der vises i sin fulde form i København, august 2013.

FLATLAND er inspireret af den Edwin Abbott Abbotts klassiske sci-fi roman 1884 af samme navn. Ofte er bogen blevet brugt som reference til forståelsen af den fjerde dimension, når mennesket har forsøgt at begribe denne ukendte og måske ikke eksisterende dimension. I bogen beskrives en todimensional verden, beskrevet som Flatland, hvor indbyggerne er todimensionale geometriske figurer. En tredimensional kugle fra Spaceland besøger Flatland, i håbet om at få indbyggerne til at forstå den tredje dimension.

Vi serverer Flade pandekager
Øl/vin 10 kr

Åbent 17-21
Gratis adgang
 

Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S

www.jonskulberg.com
Facebook event


Kunstnerisk hold
Jon R. Skulberg (N=) - Scenograf og koreograf, Kristian Hverring (DK) - komponist, Ditlev B. Christensen (DK) - lyddesigner, Lisbeth Sonne Andersen (DK) - performer, Laura Navndrup Black (DK) – performer samt Jakob Oredsson (SV) - kunstner.

I samarbejde med Atelier Hotel Pro Forma

Om:
Jon R. Skulberg (1985-) 
Norsk kunstner som bor i København. Han er uddannet på Akademiet for Scenekunst i Fredrikstad og Insitutet for Dramaturgi i Århus, Danmark. Har arbejdet sammen Kirsten Dehlholm på adskillige produktioner, heriblandt Relief (2008) og War Sum Up (2012). Han har udviklet udstilling- og skulpturdesign hos Robert Wilson, og hans værker er blevet udstillet i Oslo, København, Berlin, Warsawa, Moskva og Prag.

Udstillingensrækken hos Atelier Hotel Pro Forma viser kunstværker i proces. Det er en unik mulighed for at opleve kunstneriske arbejdesprocesser fra idé til udstilling. Atelier Hotel Pro Forma er et fysisk rum og en platform for unge lovende kunstnere og studerende fra hele verden.Her udvikler og viser de deres værker, der bliver skabt på tværs af kunstformer som visuel kunst, arkitektur, lyd, lys, tekst/dramaturgi, scenekunst samt art management. Det blev startet i 2011 af Hotel Pro Forma og ledes af Kirsten Dehlholm.

Projektet er støttet af Amagerøst Loakaludvalg

2013
03. maj 2013
Atelier Hotel Pro Forma
Strandlodsvej 6B
2300 København S
Del denne side